Снимка: кадър Самата Вецина от Промяната“ пък е поела тежката задача да

...
Снимка: кадър
Самата Вецина от Промяната“ пък е поела тежката задача да
Коментари Харесай

Секс бомба поведе „Промяната“ в Монтана (ВИДЕО)

Снимка: кадър

Самата Вецина от „ Промяната “ пък е поела тежката задача да оправя ситуацията в Северозапада, както самата тя се показва, само че не е трансформирала доста визията си от това време и не изневерява на аления цвят на косата си.

„ Поех още веднъж отговорността да оглавя листата на коалиция ПП-ДБ за изборите за народни представители от Монтана в 51-то Народно събрание този път с една единствена цел – да довърша започнатото от 49-тото Народно събрание, а точно – да убедя идващото постоянно държавно управление на България, каквото и да е то, че Северозападът би трябвало да бъде разгласен за приоритет на страната, само че не на думи, а с съответни ограничения както за хората, по този начин и за бизнеса! ", съобщи Ванина Вецина след регистрацията на листата.

Справка в уеб страницата на Народното събрание демонстрира, че Вецина е взела участие в няколко законопроекта от страна на ПП-ДБ, само че самата тя не е водеща в някои от тях или пък да са свързани със Северозапада. За интервала от близо година е взела участие в парламентарния надзор с едвам 8 въпроса към министри.

Източник: tribune.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР